• UnikromGlow foszforeszkáló festék ibolya 150g
  • UnikromGlow foszforeszkáló festék ibolya 150g

UnikromGlow foszforeszkáló festék ibolya 150g

Cikkszám: 46701
Bruttó: 3 960 Ft
Egységár: 26 400 Ft/kg
 db 
Gyártó: Innodekor Kft
Csomagolási egység: db (0,15 kg)
Mennyiségi egység: db
Elérhetőség: Rendelhető

UnikromGlow foszforeszkáló festék ibolya 150g leírás:

UnikromGlow foszforeszkáló akril festék

Egyedülállóan nagy fényerejű, órákon át utánvilágító foszforeszkáló akril festékünkkel könnyedén csillagos égboltot varázsolhat a plafonra, éjszaka mosolygó mesefigurákat a gyerekszoba, vagy sötétben előbújó mintákat a hálószoba falára. Szórakozóhelyek belső dekorációjaként teljesen egyedi vizuális hatást érhet el, különösen ott, ahol állandó UV-fényforrás van elhelyezve.

Feltöltődéséhez nincs szükség speciális fényforrásra, akár a félig leeresztett redőny alatt beszűrődő fény is feltölti annyira, hogy egész éjjel – fokozatosan halványulva – világítson. A látszólagos fényerőt tovább növelheti több réteg felfestésével.

Nem fedő festék, az alapfelület színe és mintázata világosban teljesen, sötétben pedig jól kivehetően átlátszik. A neonzöld és vízkék változatok világosban, száradás után nagyon halvány sárgás színezetűek, a színezettek pedig a rájuk jellemző színt mutatják. Az alapfelszín színe nagyban befolyásolja a látszólagos fényerőt; minél világosabb – lehetőleg fehér – annál erősebb. A viszonylag nagy pigment szemcsék miatt száradás után enyhén érdes, matt felület keletkezik. Ennek fényessé tétele, illetve a réteg védelme érdekében felülfesthető színtelen beltéri lakkal.

Kiválóan tapad porózus felületekre, mint például fal, papír, fa, gipsz, textil, kő. Pólók és állandó igénybevételnek, dörzsölődésnek, hajlítgatásnak kitett rugalmas felületek festésére korlátozott mértékben alkalmas, a festékréteg - habár rugalmas - egy idő után megrepedezhet. Fényes műanyag felületeket festés előtt finom dörzspapírral érdesítsen, majd portalanítson. Üvegre is jól tapad, de előtte alapos portalanítás és zsírmentesítés szükséges. Sűrűbb az általános akril festékeknél, erre azért van szükség, hogy már egy rétegben is megfelelő mennyiségű foszforeszkáló pigment jusson a felületre. Ha túl sűrűnek találja, pár csepp vízzel hígítsa. Száradás után vízálló és lemosható réteget képez. Mérgező anyagot nem tartalmaz.

Legnépszerűbb termékek:
Cikkszám Terméknév Csom. egység Bruttó ár Kosár
Rendelhető
46686
db (0,03 kg)
991 Ft
db
Rendelhető
46698
db (0,15 kg)
3 960 Ft
db
Rendelhető
46683
db (0,03 kg)
991 Ft
db
Termékcsoportok